Om sundhedsydelser og medicin – Hjælp til reklamepolitikker

  Om sundhedsydelser og medicin – Hjælp til reklamepolitikker

  IndholdsfortegnelseVores 12 valg til online apoteker på 2023 ting at vide, før du får detteSådan vælger du en farmaceut – Texas State Board of Pharmacy for begyndere

  Foto har du nogensinde lokket til at erhverve dine medicin fra et online -apotek eller et ekstra websted? Nogle apotekwebsteder kører lovligt såvel som tilbyder bekvemmelighed, personligt privatliv, omkostninger til økonomiske besparelser og beskytter også for at købe medicin.

  Te puede interesar:Argumentos de la línea de comandos en Python

  Mad såvel som lægemiddeladministration rådgiver, at der er flere farlige online -apoteker, der erklærer at tilbyde receptpligtige lægemidler til dybt reducerede satser, ofte uden at kræve en recept. Disse internetbaserede stofbutikker markedsfører ofte ikke godkendte, forfalskede eller på anden. Masser af usikre online apoteker bruger falske «butikker» til at efterligne akkrediterede apoteker eller for at få dig til at tro, at deres medicin kommer fra lande med høje sikkerhedsstandarder.

  Te puede interesar:Orden de inserción en Python

  Disse stoffer kan også være falske, udløbne eller på anden måde farlige for dig og også dine familiemedlemmer. Hvordan kan du informere, om et online -apotek kører lovligt? FDA’erne er, sikker, RX -side har kilder og enheder, der hjælper dig med at tage mere sikre og ekstra uddannede beslutninger, når du får receptpligtig medicin online.

  Er ikke certificeret i USA og også af dit State Board of Drug Store. Har ikke en akkrediteret farmakolog på teamet for at tackle dine spørgsmål. Send medicin, der ser anderledes ud end hvad du får i din typiske apotek eller dukker op i emballage, der er brudt, beskadiget, på et fremmedsprog, har ingen udløbsdato eller er løbet tør.

  Te puede interesar:Trabajando con Redis en Python con Django

  Markedsfører dine oplysninger til andre websteder. Disse apoteker sælger normalt medicin, der kan være farlige, da de måske: har også meget eller så godt lidt af den energiske komponent, du har brug for for at behandle din sygdom eller tilstand.

  Te puede interesar:Ejecutando comandos de Shell con Python

  Indeholder de forkerte ingredienser eller andre skadelige forbindelser. Den energiske komponent i en godkendt medicin er det, der gør medicinen effektiv for sygdommen eller betingelsen, den er beregnet til at håndtere. Hvis en medicin har uidentificerede energiske ingredienser, kan det komme til kort at have den udpegede påvirkning, kan have en uventet kommunikation med forskellige andre lægemidler, du tager, kan forårsage farlige negative effekter eller kan forårsage forskellige andre store sygdomme, såsom større allergiske reaktioner.

  Recepter, genopfyldning og apotekstjenester til dummies

  Der er metoder, du kan bestemme et sikkert online -apotek. Disse apoteker: Ring altid til en læges recept. Giv en fysisk adresse såvel som telefonnummer i USA har en licenseret farmakolog på teamet for at besvare dine bekymringer. Er akkrediteret med et statligt bestyrelse for apotek. En ekstra måde at hjælpe med at sikre, at du bruger en pengeskab såvel som lovlig online apotek er at kontrollere lægemiddelbutikens tilladelse i statens bestyrelsesdatabase for medicinsk butik ved at bruge områdets enhed på FDA’erne BE, sikkert, RX -websted.

  Te puede interesar:Convertir bytes en cadenas en Python

  Mens der er legitimt på internetapotekerne, er der ligeledes nogle, der muligvis kører ulovligt. Det er vigtigt at altid inspicere for at sørge for, at en på internet -stofbutikken er legitim.

  74% af de canadiske websteder kildemedicin fra Beyond Canada. Hvis du erhverver medicin fra et svigagtigt online -apotek, lægger du muligvis dit helbred og wellness i fare: Du kan afvikle med en medicin, der Køb receptpligtig medicin indeholder forkerte eller farlige aktive ingredienser eller ingen medicinske komponenter på nogen måde. Din tilstand kan fortsat være den samme, eller du kan blive værre.

  Te puede interesar:JavaScript: compruebe si la primera letra de una cadena es mayúscula